dijous, 14 de juny de 2018

Vídeo comercial i industrial per web

Tots em coneixeu com a fotògraf comercial. Però una línia important del meu currículum és la meva formació en cinema i vídeo. Per això us dono a conèixer avui, un servei que fins ara teníem una mica desconegut: El vídeo industrial.

Us mostro a continuació una part d'un dels treballs recents. El meu client Fayme2, disposa de l'última tecnologia en processos industrials i ho volem mostrar clarament.

Talladora làser. Un equipament espectacular per la seva capacitat de treball i la seva velocitat. Per seguretat, la talladora està dins una cabina tancada. Per fer aquest vídeo he tingut que confinar la càmera dins de la cabina i controlar-la remotament. Afortunadament disposem de molt bones càmeres de petites dimensions. En postproducció s'ha eliminat el so original i s'ha afegit música.


Electro soldadura. Mostrem aquí un procés automàtic on el braç robotitzat solda amb precisió els pins pel seu muntatge posterior. En postproducció només s'ha afegit un fos d'entrada i un de sortida al so original.

La fotografia de qualitat té un lloc preeminent en qualsevol web i és imprescindible. Però el vídeo té un creixement exponencial entre el que més es veu i es consumeix a Internet. Aprofitem-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada